Jela Trade

D.o.o. ”Jela trade“ – Vršac (stovarište građevinskog materijala) preduzeće u privatnoj svojini osnovano je 1992. godine. U svom početku bavilo se isključivo maloprodajom.
Kontinuiranim razvojem D.o.o. “Jela trade“ – Vršac razvija se u moderno trgovinsko-proizvodno preduzeće koje u svom sastavu ima i fabriku betona (proizvodnja sveže betonske mase).
Od januara 2019. godine posedujemo i sertifikate za ISO 9001 i 14001.

Da bi zadovoljili potrebe, sve brojnijih, kupaca i komitenata stovarište gradjevinskog materijala D.o.o. ”Jela trade“ – Vršac kupuje sopstveni poslovni prostor gde osim proizvodnje sveže betonske mase, organizuje proizvodnju fert gredica i pokreće mašinsku obradu betonskog gvožđa.

modernom prodajnom objektu od 1500m2 bavi se prodajom na veliko i malo, sa oko 16.000 artikala iz raznih oblasti: boja, lakova, elektromaterijala, gipskartonskih ploča (suva gradnja) , hidro i termo izolacije, ogrev(pelet, briket, drva), šrafovksa roba, baštenskog namestštaja, HTZ opreme, “uradi sam” i još mnogo toga zbog čega nas vredi posetiti.

Zaposleni u ovom preduzeću rade na kontinuiranom usavršavanju i edukaciji da bi mogli da održe visoki standard u pružanju usluga i proizvoda.

Osnovni cilj nam je da pruzimo odgovarajuci odnos cene I kvaliteta robe, pritom ceneci potrosace.

Zadatak nam je da osim stalnih kupaca pridobijemo poverenje I novih kupaca time sto cemo nasom uslugom I kvalitetom opravdati poverenje.

Kvalitet proizvoda, briga o kupcu, pristupacna cena, edukativno I ljubazno osoblje – jedinstvena formula JELA TRADE!